Home » Questions » Unexperienced [ Ask a new question ]

"Direction: Give the lowest term of the following Rational numbers in Fraction Form. 1. 2/18 2. 5/35 3. 8/12 4. 20/18 5. 16/24 6. 21/35 7. 1

"Direction: Give the lowest term of the following Rational numbers in Fraction Form. 1. 2/18 2. 5/35 3. 8/12 4. 20/18 5. 16/24 6. 21/35 7. 18/81 8. 15/27 9. 26/30 10.12/28 Guys!!Pasagot naman please!!B*bo ako sa Math....eh..... GOD BLESS AND ADVANCE THANK YOU PO SA MAKAKASAGOT.."

Asked by: Guest | Views: 52
Total answers/comments: 1
Guest [Entry]

"1.) GCF = 2

Answer: 1/9

2.) GCF = 5

Answer: 1/7

3.) GCF = 4

Answer: 2/3

4.) GCF = 2

Answer: 10/9 or 1 1/9

5.) GCF = 8

Answer: 2/3

6.) GCF = 7

Answer: 3/5

7.) GCF = 9

Answer: 2/9

8.) GCF = 3

Answer: 5/9

9.) GCF = 2

Answer: 13/15

10.) GCF = 4

Answer: 3/7

----- Study makes you perfect -----"